Hővédő fólia és fényvédő ablaküvegfólia

Növelje komfort érzetét és csökkentse klimatizációs költségeit hővédő fóliával!

Szeretné, ha otthona, munkahelye a nyári hőségben is megtartaná kellemes légkörét, a megfelelő fényviszonyok mellett?

A Skyfol hővédő fólia és fényvisszaverő fólia szabályozza a bejutó fény mennyiségét, miközben megtartja a helyiség természetes világosságát.

Az épületek tájoltságától függetlenül a nyílászárókon akadálytalanul bejutó napfény hatására túlzottan megnő a beltéri hőmérséklet, és a káros ultraibolya sugarak hatására kifakulnak tárgyaink. A munkahelyeken pedig nagyban megnehezíti a maximális munkavégzést a vakító napsugárzás. A legtöbb helyen klíma berendezésekkel próbálják kompenzálni a nagy meleget, de ez az óriási költségek mellett sem nyújt tökéletes megoldást, hiszen az ablakok mellett még mindig éget a nap, amíg a bentebb elhelyezkedők már pulóverben ülnek.

A megoldást a Skyfol hővédő és fényvisszaverő ablakfólia nyújtja mely a beáramló hőmennyiséget akár 80% -ban kiszűri és óvja tárgyainkat 99% -os Uv védelemmel, megszűnik a napsugár vakító ragyogása és nem utolsó sorban csökkenthetjük a klimatizációs költségeket. Nagy segítséget nyújtva a beruházás megtérülési idejének, ami így előbb megvalósul.

Skyfol beltéri Hővédő ablaküvegfólia:

Biztonsági fólia, hővédő fólia és fényvisszaverő fólia az esetek nagy többségében az ablaküveg beltéri oldalára kerülnek felhelyezésre, függően az üvegfelületek elhelyezkedésétől, hozzáférhetőségétől.

Skyfol kültéri hővédő fólia:

Hatékonyabb hővédelmet lehet elérni a kültéri fóliákkal hiszen az üvegfelület külső oldalára telepítjük és közvetlenül érintkezik a napsugárzással, így kevesebb napenergia nyelődik el ami felmelegítené a belső teret. Mindemellett hátrányként kell megemlítenünk a kevesebb garanciaidőt ami a beltéri változataival szemben a felére csökken hiszen a fóliát közvetlenül érik a környezet viszontagságai. Jó szolgálatot tesznek kültéri fóláink olyan épületeken, üzlet központokon ahol az ablakok belülről nem megközelíthetőek.