Biztonsági fólia

Biztonsági Fólia

Mire jó, miért van rá szükség?

Szeretnénk biztonságban tudni értékeinket, tárgyainkat, és nem utolsósorban családtagjainkat, munkatársainkat! A Skyfol biztonsági fólia szerte az országban megannyi területen bizonyított már, a fólia sokoldalúsága miatt.

Biztonsági ablakfólia telepítése szükséges minden olyan üvegfelületre melyek környezetében emberek dolgoznak, élik mindennapjaikat. Az ajtó-, ablaküvegek szilánkosan törnek és darabjaik repülnek széjjel baleset, a természeti viharok vagy vandalizmus hatására. A biztonságfólia, betörésvédelmi fólia specialitásának köszönhetően az üvegtábla egyben marad így biztosítva az emberek életét és értékeit.

Ma már sajnos elég megnézni egy híradót és elgondolkozunk azon, hogy egy betöréses rablásnak akár mi is áldozatul eshetünk. Cégünknél az elmúlt évekhez képest kiugrásszerűen emelkedtek meg az olyan telefonhívások számai, melyekben ügyfeleink elmondása alapján már betörtek hozzájuk, illetve szomszédjukba. A betörésvédelmi fólia egy olyan megoldást kínál, mellyel a behatoláshoz szükséges időt többszörösére növelik, vagy akár meghiúsítják azt.

Víztiszta biztonsági ablakfólia

Az átlátszó biztonsági fóliák egy láthatatlan védelmi vonalat képeznek ember és környezete között. A Skyfol biztonsági fólia nagy tépő és szakító szilárdsággal bír,attól függően, hogy milyen funkció betöltésére szánjuk 100-300 mikron vastagságú fóliák állnak rendelkezésre. Az optikailag víztiszta biztonsági fólia és betörés elleni fólia karcálló réteggel van ellátva, biztosítva a könnyű tisztán tartást.

Kombinált biztonsági ablakfólia

Olyan kettős szerepet betöltő fóliákról van szó melyek egyszerre teljesítik a biztonsági fólia illetve a hővédő, fényvisszaverő fólia tulajdonságait egyedi megjelenést kölcsönözve így épületeinknek, irodáinknak.