Belátás elleni ablakfólia

A modern építészetben sok helyen alkalmaznak térelválasztásként üvegfalat, üvegajtókat ami optikailag nem csökkenti a teret és megtartja a fényviszonyokat. Mégis szükséges egy olyan felületet képezni rájuk amivel megszüntetjük a teljes átláthatóságot illetve biztonsági szempontok miatt felhívjuk a figyelmet létezésükre ilyen esetben tökéletes megoldás a belátás elleni fókiák alkalmazása.

Homogén belátás elleni ablakfólia

A homogén, vagy hétköznapi nyelven “homokfúvott” betekintés elleni ablakfóliák tökéletesen megfelelnek az üvegfelület belátás elleni védelmére,hiszen sem kifelé sem pedig befelé nem lehet átlátni rajta. Alkalmasak az irodák üvegfalainak fedésére, rendelőintézetek üvegfelületeire, vagy saját otthonunk fürdőszoba ablakára, felhasználási területe határtalan. Átláthatatlansága ellenére megtartja a helység világosságát! A  legnépszerűbb fóliánk az M2 típusú fólia.

 

Tökrözödő belátás elleni ablakfólia

A tükrőződő fóliák reflektív megjelenésőknek köszönhetően gátolják a belétást negfelelő fényviszonyok között.Este ez a jelenség megfordul. 

 

Mintás betekintés elleni ablakfólia

Azokban az estekben amikor nincs szükség a belátás teljes megszüntetésére többféle mintázatú ablakfólia áll rendelkezésre. Ezen fóliák alkalmazásával egy új képet kölcsönözhetünk a helységeknek amik megtartják világosságukat, és diszkréciójuk mellett mégsem zárják ki a külvilágot.